Anahtar Kelimeler:

Emeklilerden ziyaret

Emeklilerden ziyaret

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Engelliler Derneği ve Emekliler Derneği Saygılı’ya bir ziyaret gerçekleştirerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Teşekkür etti
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı Sivil Toplum kuruluşları tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. İlk olarak Engelliler Derneği aileleri ile birlikte Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Saygılı burada yaptığı konuşmada, Kırıkkale’de yaşayanların tüm sıkıntılarını bildiklerini ifade ederek, “Engelli vatandaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Herkes bir gün engelli olabilir mantığı ile düşünmek gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız mutlaka olacaktır” ifadesinde bulundu. Engelli vatandaşlar ise bu konuşmadan dolayı Saygılı’ya teşekkür ettiler.

Çalışmalarımız olacak
Engelliler Derneğinin ziyaretinin ardından Kırıkkale İşçi Emeklileri Derneği Saygılı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Basri Keskin, emeklilere yönelik daha çok çalışma olması temennisinde bulundu. Saygılı ise yaptığı konuşmada, “Biz emeklilerin her zaman yanındayız. Emekliler için ne yapacağımızı seçim beyannamemizde göreceksiniz. İnşallah nasip olurda bu göreve gelirsek, hepsini hayata geçireceğiz. Emeklinin gerçeği Kırıkkale’nin gerçeği. Kırıkkale bir emekli şehri. Onların sıkıntıları tüm Kırıkkale’nin sıkıntısıdır” diye konuştu.

Kapımız sonuna kadar açık
Tüm bu problemleri el birliği ile çözeceklerini belirten Mehmet Saygılı, “Hayırlı ve güzel şeyler olacak. Biz ayrı ayrı değiliz. Hiç zaman olmadık ve olmayacağız. Biz bir bütünüz. Ben Kırıkkale’de doğdum, büyüdüm ve burada ekmeğimi kazınıyorum. İnşallah doğup büyüdüğümüz şehre hizmet etmeyi de gerçekleştireceğiz. Tüm emekli ağabeylerime yaptıkları bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kapımız her zaman ne şartta olursa olsun sonuna kadar onlara açıktır” dedi.

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli