Anahtar Kelimeler:

Saygılı`ya coşkulu karşılama

Saygılı`ya coşkulu karşılama

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı Cumartesi günü Köseler Petrol`de coşkulu bir şekilde karşılandı ve şehre gelerek seçim startını vermiş oldu.

Geniş katılım vardı
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı Cumartesi günü coşkulu bir kalabalık ile karşılandı. ‘Başkan Saygılı’ sloganları ile vatandaşı selamlayan Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı için bir de kurban kesildi. Köseler petrolde karşılanan Mehmet Saygılı burada halkın yoğun ilgisini gördü. Geniş bir katılımın sağlandığı konvoy MKE açık hava otoparkına kadar Saygılı’ya eşlik etti.

Büyük teveccüh gördü
MKE açık hava otoparkından İl Başkanlığına kadar yine yoğun bir katılım ile yürüyüş gerçekleştirildi. Mehmet Saygılı ve beraberindeki heyet Kırıkkale’de ses getirdi. Yürüyüş esnasında vatandaşlardan büyük alkış alan Mehmet Saygılı, vatandaşlara el sallayarak beraber olduklarını dile getirdi. Yürüyüş sonunda İl Başkanlığı binası önünde İl Başkanı Mehmet Demir tarafından karşılanan Mehmet Saygılı’ya burada miting gibi tanıtım yapıldı.

Demir’den birlik mesajı
Mehmet Saygılı tanıtım toplantısının ilk konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir yaptı. Demir çok anlamlı bir konuşma gerçekleştirerek birlik beraberlik mesajları verdi. Ak Parti’de aday olmanın zor olduğunu kazanmanın kolay olduğuna yine vurgu yapan Demir, “Biz teşkilatımız olarak Ak Parti’de yine canla başla mücadele edeceğiz. Adayımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadesinde bulundu.

Saygılı teşekkür etti
Demir’in konuşmasından ardından Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı bir konuşma gerçekleştirdi. Saygılı teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Bize bu görevi tevdi eden başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, öğrencisi olmaktan gurur duyduğum değerli hocam Beşir Atalay’a, Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Oğuz Kağan Köksal’a, Değerli Milletvekilimiz Ramazan Can’a, Kırıkkale Belediye Başkanımız Veli Korkmaz’a, İl Başkanımız Mehmet Demir ve bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Oyumuzun üzerine çıkacağız
Saygılı, “Güveninize layık olmaya çalışacağım. Aday adaylığımızın müracaatı esnasında da belirttiğim gibi doğduğumuz doyduğumuz Kırıkkale’mizde biriz, beraberiz. Davasına inandığım ve mensubu olduğum Ak Parti’de hizmet için geliyoruz. Allah’ın da hesabında varsa nasip ederse bize partimizin almış olduğu oyun üzerine çıkacağız. O günde söz vermiştim bugünde söylüyorum. Vatandaşımızın gönlüne gireceğiz” dedi.

 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu