Anahtar Kelimeler:

Engellilerle birlikte kutlama yaptılar

Engellilerle birlikte kutlama yaptılar

PEKAY Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ebru Kartal ve dernek üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

Birlikte pasta kestiler
Dernekten yapılan açıklamada, Dernek Başkanı Ebru Kartal ve dernek üyeleri, Kırıkkale`deki Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engeliler İlköğretim/Ortaokulunu ziyaret edilerek, eğitim gören öğrenciler ile birlikte günün anlam ve önemine binaen pasta kesilip,  hediyeler dağıttı. Ayrıca, günün anlam ve önemine binaen yine PEKAY Kırıkkale Şubesi olarak ihtiyaç sahibi olan engelli iki vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye edildi.

İki vatandaşa hediye
Okulu ziyaret eden Ebru Kartal ve dernek üyeleri, burada öğrencilerle birlikte pasta keserek, keyifli anlar yaşadı. Ebru Kartal, dernek olarak bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi. Okuldaki programın ardından engelli iki vatandaş ziyaret edilerek onlara da tekerlekli sandalye hediye edildi. İki vatandaşa hediyelerini veren Kartal, onların mutluluğuna da ortak oldu. Derneğin bu tür yardım faaliyetlerinin de devam edeceği bildirildi.
 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu