Anahtar Kelimeler:

Otomobil ikiye bölündü

Otomobil ikiye bölündü

  

Kırıkkale`nin Keskin ilçesi yakınlarında ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile çarpıştıktan sonra ikiye bölündü.

 

Üzücü bir kaza

Kırıkkale`nin Keskin ilçesi yakınlarında ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile çarpıştıktan sonra ikiye bölündü. Parçaları çevreye savrulan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 20`nci kilometresinde Keskin İlçesi yakınlarında  saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonu yanındaki lokantada çorba içtikten sonra yola çıkan Serkan Yakınoğlu yönetimindeki 06 N 9197 plakalı otomobil, Keskin`e gitmek için ters yola girdi. Bu sırada Bingöl`den İstanbul`a giden Kazım Alınak yönetimindeki 12 AE 883 plakalı yolcu otobüs ile çarpışan otomobil ikiye bölünürken, parçaları ayrı çevreye savruldu.

 

2 kişi öldü!

Kazada otomobilde bulunan 30 yaşındaki Kerem Ulaşkan ve 32 yaşındaki Hamit İçenak öldü. Ağır yaralanın otomobil sürücüsü, 33 yaşındaki Serkan Yakınoğlu ise, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`nde yoğun bakıma alındı. Yakınoğlu`nun hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Otobüs şoförü Kazım Alınak, aniden üzerlerine gelen otomobilden aracını kurtarma olasılığı bulunmadığını belirtti.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı