Anahtar Kelimeler:

Odalardan Korkmaz'a ahde vefa

Odalardan Korkmaz

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KESOB) Süleyman Köstekli ve birliğe bağlı oda başkanları Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı makamında ziyaret ederek kente 10 yıllık belediye başkanlığı görevinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.  Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Birçok hizmete imza attı

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve birliğe bağlı oda başkanları, 2014 yerel seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklayan Belediye Başkanı Veli Korkmazı makamında ziyaret ederek 10 yıl boyunca kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Oda başkanları adına bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, başkan Korkmaz`ın 10 yıllık belediye başkanlığı görevinde bir çok hizmete imza attığını ifade etti.

Asla yanlış yapmayız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Korkamaz ise kentin gelişmesi için hep birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmetleri yapmak için 10 yıl boyunca beraber olduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Korkmaz, “Kentimizin daha iyi hizmet alması açısından biz elimizden geleni ekibimizle birlikte en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Hata yaparız ama asla yanlış yapmayız. Mutlaka eksikliklerimiz vardır, hatalarımız vardır ancak bilerek bir hata yapmadık” ifadesinde bulundu. 

Teşekkür etti

Korkmaz, Kentimiz insanının aldığı hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalıştıklarını belirterek, “İmkanlar ölçüsünde şehrimizde yolundan suyuna, pazarından çarşısına kadar her anlamda bir kentte olması gereken hizmetleri yapmaya çalıştık” dedi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz bu ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirterek, oda başkanlarına teşekkür etti.

En iyi noktaya taşıyacağız

Kırıkkale’nin gelişimi için ellerinden geleni yaptıkları ifade eden Korkmaz, “Bugün çalışan sayımızla, diğer faktörlerle gelişimi kanıtlayabiliriz. Öyle ki şehir olarak çalışan sayısının 55 bine çıkarılmasını hedeflemiştik. Hamdolsun şuan 60 bin civarında. İnşallah bundan sonrada Kırıkkale’mizi en iyi noktaya taşıyacağız” ifadesinde bulundu.

Ciddi çalışmalar sergiledik

Her zaman söylediği bir sözünü hatırlatan Başkan Korkmaz, “Türkiye 3 büyüyor ise Kırıkkale’nin 5 büyüme gerektiğini her zaman söylemişimdir. Bu mantık ile yola çıktık ve hamdolsun bunları gerçekleştirdik. Suyundan havasına, yolunda temizliğe kadar şehrin her alanına ciddi çalışmalar sergiledik” dedi.

Herkes sizden memnun

Düzenlenen ziyarette oda başkanları bir bir Başkan Korkmaz’a teşekkür etti. Servisçiler odası Başkanı Behzat Yerlikaya yaptığı konuşmada, “Bu güne kadar gerek servislerimiz olsun. Gerek çalışanlar olsun herkes Belediyeden çok memnundu. Bundan dolayı Başkanımız Veli Korkmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Duygu dolu anlar yaşandı

Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik’te oda olarak Kırıkkale Belediyesine ve Başkan Veli Korkmaz’a minnettar olduğunu açıkladı.  Konuşmaların ardından günün anısına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Belediye Başkanı Veli Korkmaz`a çiçek takdim etti. Düzenlenen ziyarette Başkan Veli Korkmaz ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli duygu dolu anlar yaşadı. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli