Anahtar Kelimeler:

Diş Hekimlerinin Günü Kutlandı

Diş Hekimlerinin Günü Kutlandı

Sağlık Sen ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Üniversite Diş Fakültesinde diş hekimleri ve ağız ve diş sağlığı haftasını kutladı.

Yaş Pasta Kesildi
Sağlık sen tarafından Diş Hekimleri günü 25 Kasım Pazartesi günü İlk olarak, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hasan Murat Töredi’yi makamında ziyaret ederek Diş hekimleri gününü kutladı. Gün içerisinde ise Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu ve Dt. Hasan Murat Töredi ile birlikte kliniklerde çalışan tüm Diş Hekimlerine günün anısına karanfil verdiler. Aynı gün öğleden sonra ise Sağlık Sen katkılarıyla Genel Sekreter Uzm. Dr. Dilek Öztaş, ADSM Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dt. H.Murat Töredi ve tüm Diş Hekimlerinin katılımıyla, Yaş pasta kesimi yapıldı.

Diş Sağlığı Çok Önemli
Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan konuşmasında, “Ülkemizde 22 Kasım1996 yılında “Diş Hekimleri Günü” olarak kabul edildiğini, Ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekilen bu günde Diş sağlığının da hayatımızda önemli yeri olduğunu çünkü hastalıkların başlangıcının dişlerden geçtiğini belirtti. Bu anlamda diş hekimlerinin işlerinin diğer hekimlerden daha zor olduğunu belirterek tüm Diş Hekimlerinin Bu anlamlı günlerini kutladığını belirtti. Sağlık sen olarak, tüm Diş Hekimlerinin gününü kutlarım” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli