Anahtar Kelimeler:

Kurumları Dolaştı

Kurumları Dolaştı

İncelemelerde Bulundu

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Defterdarlığı ziyaret etti.

Kurum Ziyaretleri

Vali Ali Kolat, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin`i, Tapu Müdürü Süleyman Çelebi`yi, Kadastro Müdürü Fikret Şanlı`yı, Çevre ve şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek ile Defterdar Mehmet Erkınay`ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tapu Sicil Müdürlüğü`nde vatandaşlarla sohbet eden Vali Ali Kolat, müdürlüklerin birimlerini de  ziyaret ederek çalışan personel ile bir süre sohbet etti.

Vatandaşlarla Sohbet

Vali Ali Kolat sırasıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin’i, Tapu Müdürü Süleyman Çelebi’yi, Kadastro Müdürü Fikret Şanlı’yı, Çevre ve şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek ile Defterdar Mehmet Erkınay’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Tapu Sicil Müdürlüğü’nde bir vatandaşla sohbet eden Vali Ali Kolat, müdürlüklerin birimlerini de  ziyaret ederek çalışan personel ile bir süre sohbet ederek çalışmaları yakından gördü.
 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı