Anahtar Kelimeler:

Gözler Genel Merkezde

Gözler Genel Merkezde

Kırıkkale’de Anket Yapılacak

Kırıkkale’de hafta sonu yapılan temayülün ardından gözler genel merkeze çevrildi.

Biz Bile Bilmiyoruz
AK Parti adayını belirlemek için çalışma sürüyor. Hafta sonu temayül yoklaması yapılmıştı. Temayülün ardından gözler genel merkeze çevrildi. Temayül sonuçları açıklanmazken, henüz tasnif işleminin de yapılmadığı bildirildi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, bazı basın organlarında çıkan sonuçların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Demir, “Sonuçlar hiç açılmadan genel merkeze gitti. Biz bile bilmezken, sonuçlara ilişkin yayın yapılması saçma” dedi.

İlçe Anketleri Yenilenecek
Sonuçların genel merkez tarafından açılacağı ve değerlendirileceği ifade edildi. Bu arada temayülün adayı belirlemek için uygulanan yöntemlerden biri olduğu ifade edildi. Bir başka yöntem ise anket çalışması. Şimdi il merkezi için anket yapılacağı öğrenildi. Ayrıca bazı ilçeler için de yapılacak. Daha önce anketi yapılan ilçelerde anketörlere baskı yapıldığı gerekçesiyle tutanak tutulduğu ileri sürülmüştü. Bu yüzden anketlerin yenileneceği ifade ediliyor.

İl Merkezi Anketi

Yerel seçim hazırlıklarının sürdüğü Kırıkkale’de bazı ilçelerde anketler tamamlanırken, il merkezi için yeni bir anket çalışması yapılacak. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan anket için hazırlık yapılıyor. Aday adayları anketten çıkmak için de çalışma yürütüyor. Aday adayı broşürlerinin sıkça dağıtıldığı gözleniyor. Anketten çıkacak aday adaylarının isminin genel merkez tarafından önemseneceği belirtiliyor.
 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu