Anahtar Kelimeler:

AHİKA Destek Ofisi Açıldı

AHİKA Destek Ofisi Açıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı destek ofisi geçtiğimiz gün düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen töreni Vali Kolat’ta katıldı.

Yoğun Katılım Oldu

Ahiler Kalkınma Ajansı yatırımcıya daha iyi imkanlar altında hizmet verebilmek adına destek ofisi açtı. Düzenlenen açılış törenine Vali Ali Kolat, İl Genel Meclis Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, OSB Başkanı Nurettin Aydın, Banka Müdürleri, kurum yöneticileri ve memurlar katıldı.

Sıkıntıyı Çözmüş Olduk

Düzenlenen açılış programında ilk olarak yatırım destek ofisinin kurdelesi kesildi. AHİKA Genel Sekreteri Fatih Yıldız açılış sonrası yaptığı konuşmada yatırım destek ofisinin yatırımcıya bir adım daha yaklaşmak ve daha iyi ortamda hizmet verebilmek adına bu tür bir ofiste karar kıldıklarını ifade etti. Yıldız’ın konuşmasının ardından Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise Yatırım destek ofisinin, yerleşim konusunda sıkıntısı vardı. Bu sayede bu sıkıntıyı çözmüş olduk” diye konuştu.

Bölgeye Hitap Edecek
Kolat konuşmasının devamında, “özel sektörün yatırım konusunda yönlendirilmesi açısından bu ofisimiz çok önemli. Birbirlerine destek vererek bu şekilde yararlanacaklar. Kalkınma ajansında ciddi bir katkı alamıyorduk. Yapılan çalışmalar sonrasında Kırıkkale’mizin atağı ile 8 milyonluk bir yatırım aldı. Üzerinde durunca sonuç alıyoruz. Kırıkkale’nin bu manada önü açık bir ilimiz. Yeni yatırımlar ile bu tescillenecektir. Güdümlü projede teknik anlamdaki analizler yapılacak” dedi. Güdümlü proje hakkında ise Üniversite Rektörü Ekrem Yıldız bir açıklama yaptı. Yıldız, “Güdümlü proje aslında tek bir proje değil. Bütün bölgeye hitap edecek bir yatırım olacak” dedi.
 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu