Anahtar Kelimeler:

Sulakyurt proje zengini olacak

Sulakyurt proje zengini olacak


Sulakyurt Belediyesi için AK Parti’den aday adayı olan Seyfettin Çetiner’e ilçede ilgi bir hayli yüksek.

İlçe halkının ilgisi yüksek
Kırıkkale bürokrasi, baksın ve sendika camiasının yakından tanıdığı Sulakyurt Belediyesi Başkan Aday Adayı Seyfettin Çetiner’i ilçede ilgi bir hayli yüksek. Geçtiğimiz günlerde belediye başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Çetiner, ilçede büyük ilgi görüyor. Sulakyurt’ta ziyaretler ve görüşmelerde bulunan Çetiner, “Gördüğümüz manzara bizi mutlu ediyor. İlgi beklediğimizden daha yüksek. Allah utandırmasın” dedi.

İlgi bizi onurlandırıyor
İlçe halkına ilçeye yönelik düşünceleri ve projelerini anlatan Seyfettin Çetiner, “Hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Onları dinliyor, sorun ve taleplerini not alıyoruz. Bize gösterilen ilgi ve alaka memnun edici. Bundan onur duyuyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize yönelik çok güzel ve önemli projelerimiz ve çalışmalarımız olacak. Bunları Allah kısmet eder de başkan olursak uygulayacağız” diye konuştu.

Proje zengini olacak
İlçe halkının gösterdiği ilginin kendisini daha da heyecanlandırdığını söyleyen Seyfettin Çetiner, “Hemşerilerimizin bize ve projelerimize duyduğu ilgi ve güven bizleri memnun ediyor. Onlara layık olmaya çalışacağız. Projelerimiz hep insan odaklı. İlçe halkımızı memnun edecek çalışmalar yapacağız. Birlikte yürüteceğiz herkesi. Proje zengini bir ilçe olacak Sulakyurt bunun garantisini veriyorum” dedi.
 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı