Anahtar Kelimeler:

OSB'de son aşamaya gelindi

OSB

Çok cazip bir yer

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, "Silah Osb ile ilgili son aşamaya geldik. İmar alanında ve parselasyonla ilgili düzenlemeler için de Bakanlığın tasdikini bekliyoruz" dedi.

OSB ziyareti
Keskin Osb`de incelemelerde bulunan ve yatırımcı kuruluşları ziyaret eden Vali Kolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, sanayinin bir kentin can damarı olduğunu belirterek, Kırıkkale Osb`de fazla yer kalmadığını, Keskin Osb`de ise 83 parselin bulunduğunu, birinci etapta bulunan 25 parselin, 11`inin yer tahsisinin yapıldığını kaydetti. Keskin Osb`de üretime başlayan ve inşaatı süren yatırımların bulunduğunu ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

Bilgi verdi
"Bölgede projesi süren firmalar bulunmakta. İleriki zamanlarda ciddi yatırımlar söz konusu. Bu anlamda inşallah burası hem Kırıkkale`nin Ankara`ya yakınlığı ve 4`üncü derece yatırım teşviki alan bir bölge olması Osb ile birlikte buraya yapılan yatırım olursa 5`inci bölge teşviki alan konumunda oluyor. Cazip bir alan, inşallah bu yatırımlar artarak devam edecektir. Çok ciddi firmalar ve büyük firmalar burada yatırım yapıyor. Silah Osb ile ilgili son aşamaya geldik. İmar alanında ve parselasyonla ilgili düzenlemeler için de Bakanlığın tasdikini bekliyoruz.

Fabrikaları gezdi
Orada da alt yapıya yönelik çalışmalarımız ve takibinde arsa tahsislerimiz başlayacak. Kırıkkale bu yatırım anlamında ciddi bir hareketlilik var. MKE ve Tüpraş`ın yanı sıra imalat sanayi ile ilgili ciddi yatırımlar devam edecektir. Burada çalışanlara hizmet verenlere teşekkür ediyorum." Vali Kolat ve beraberindeki Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ile diğer yetkililer Kolin İnşaat tarafından yapımı süren prefabrik yapı üretim tesisinin yanı sıra bölgede kurulu fabrikaları ziyaret etti.

 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu