Anahtar Kelimeler:

Bir Yastıkta Kocayın

Bir Yastıkta Kocayın

Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen `Bir Yatıkta Kocayın` projesi kapsamında, çeşitli sebeplerden dolayı nikah yapamayan çiftler Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salonda gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi.


Güzel Bir Proje Çalışması

Yahşihan’da “Bir Yatıkta Kocayın”  projesi kapsamında,   bu zamana kadar resmi nikahı olmayan çiftler düzenlenen nikah törenleriyle dünya evine girmeye başladılar. Çiftlerin nikâh törenine katılan Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Sağlık Grup Başkanı Tuğba Öğden, Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz çiftlerin nikah şahitliğini yaptılar. `Bir Yatıkta Kocayın` sloganıyla düzenlenen etkinliğe Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz, Yahşihan Sağlık Grup Başkanı Tuğba Öğden, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan personel katıldı.

Bir Yastıkta Kocayın Temennisi
Nikahta, ailenin toplumun direği olduğunu belirten, Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen çiftleri kutlayarak, nikah defterlerini takdim etti. Medeni nikahın ailenin güvencesi olduğuna dikkate çekerek, sağlıklı bir nesil oluşturmanın temelinin sağlıklı bir aile yapısı kurmak olduğunu vurgulayan Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, “Bu anlayışla ilçemiz sınırları içinde yaşayan ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh kıydıramayan çiftlerimizin nikahlarını kıyarak evliliklerini resmileştiriyoruz” dedi. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen nikahları olan çifte “Bir yastıkta kocayın" dileklerinde bulundu
 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli