Anahtar Kelimeler:

‘Haydi Hayırlı Olsun'

‘Haydi Hayırlı Olsun

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Cumartesi günü il başkanlığında düzenlenen bir programla Hacılar için adaylık müracaatını yaptı.

Partide Program Yapıldı
Yerel seçim çalışmaları devam ederken, aday adaylarının müracaatları da sürüyor. Hacılar kasabası Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık,AK Parti İl Başkanlığı’na Cumartesi günü müracaatta bulundu. Adaylık müracaatını yapan Bağrıaçık, açıklamalar yaptı ve kasabaya hizmet etmek için tekrar başvuru yaptıklarını söyledi. Bağrıaçık’ın müracaat programında İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Tülay İğde ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Hayırlı Olsun Dilekleri

Bağrıaçık, parti binasındaki programda müracaat dilekçesini İl Başkanı Mehmet Demir’e verdi. Bağrıaçık, “Hacılar kasabamıza hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İmkanlarımızı seferber ediyoruz. Yapacak daha pek çok işimiz var. İşlerimizi tamamlamak, kasabamızı daha güzel yapmak için müracaatta bulunuyoruz. Kasabamız ve belediyemiz için bunun hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. İl Başkanı Mehmet Demir, Bağrıaçık’ı tebrik etti ve müracaatın hayırlı olmasını dileyerek kabul etti.
 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı