Anahtar Kelimeler:

Başbakan sadece açılışa gelecek

Başbakan sadece açılışa gelecek

Aday açıklamayacak

AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can, parti binasında önemli açıklamalarda bulundular.


Başörtüsü sorun olmayacak
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, parti binasında yaptığı açıklamada yeni çıkan bazı yasalara değindi ve “Başörtüsü kanayan bir yara idi. Artık sorun olmayacak” diye konuştu. Köksal, askerliğin 12 aya indirilmesine de değinerek, “Askerlik kısaldı. Erken terhisler yakında başlayacak” dedi.

Cenaze törenlerine katıldılar
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can, dün vefat eden eski baro başkanı avukat Ethem Demirbaş’ın cenaze törenine katıldı. Cenaze törenine katılım bir hayli yüksek oldu. Ramazan Can, “Benim de meslektaşım olan Ethem beye Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başbakan sadece açılışa gelecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale’ye geleceğini açıklayan AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, “Sayın Başbakanımız Kırıkkale’ye açılışa gelecek” dedi. Adayların açıklanması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığını belirten Köksal, “Böyle bir şey yok. Süreç devam ediyor. Başbakanımız sadece açılışlara katılacak” diye konuştu.

‘Yeşil vadi güzel olacak’
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Yeşil Vadi Projesi hakkında açıklamada bulunarak, “Çalışma iyi ilerliyor. Çok güzel olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Başkan Gökçek, erken bitireceğini söylüyor. Buraya yatırımcılar da geliyor. Bu iyi bir gelişme” dedi.

 ‘Süreci bozmaya çalışıyorlar’

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, demokratik açılım süreci ile ilgili de açıklamalar yaparak, “Süreç ilerliyor. Ne badireler atlatıldı. Sürece bozmaya çalıştılar. Şimdi de çalışıyorlar. Ama süreç ilerleyecek” dedi.
 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli