Anahtar Kelimeler:

Aday Adaylarına Mesaj

Aday Adaylarına Mesaj

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale’de Bayramlaşma Programlarına Katıldı

Aday Adaylarına Mesaj

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale`de partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Atalay, Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşma törenlerine katıldı. Atalay burada aday adaylarına mesaj verdi.

Partide Bayramlaşma
AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale`de partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Bakan Atalay, ülkenin her geçen gün biraz daha ileriye gittiğini söyleyerek, "Ak Parti ailesi olarak ülkemizdeki bu gelişmelerin hep beraber mimarisiyiz" dedi. Kırıkkale`ye bir dizi ziyaret ve bayramlaşma töreni için gelen Bakan Atalay, ilk olarak partisinin il başkanlığında düzenlenen törene katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Atalay, Türkiye`nin her açıdan her gün biraz daha ileriye gittiğine değindi. Atalay, "Büyük peygamber Hz. İbrahim sünneti İbrahim Halilullahın ve insanın Rabbine teslimiyetinin son sınırı. Kurban olayı insanın en büyük testidir. Tabi kurbanımızı keserken bunları da düşünüyoruz.

Açıklamalar Yaptı
Hamd olsun ülkemizde huzur içinde bayramlarımız. Dünyaya bakarsak, bölgemize bakarsak nice acılar yaşanıyor. Ama Allah`a hamd olsun Türkiye olarak biz, her yönden gerek ekonomik açıdan gerek demokratikleşme açıdan, gerek insanlarımızın hayat standardı ve refahı açısından, gerek özgürlükler açısından gerek siyasi istikrara olarak çok doğrusu, farklı ve huzurlu günler yaşıyoruz. Ülkemiz her açıdan her gün biraz daha ileriye gidiyor. Bizde ve biz de bunun çabası içindeyiz. Buradaki topluluk ve Ak Parti ailesi olarak ülkemizdeki bu gelişmelerin hep beraber mimarisiyiz. Hamd olsun bunun öncüsüyüz. Bunu biz gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bunu siz gerçekleştiriyorsunuz" dedi.

Adaylık Açıklaması
Partisinin aday adaylarına uyarılarda bulunan Bakan Atalay, birlik ve beraberliği bozacak davranışlara izin vermeyeceğini söyledi. Atalay, "Burada herkese sabır tavsiye ediyoruz. Gereksiz üsluptan herkes kaçınsın. Adaylıklar `Ben şu işi daha yaparım` üzerine kurulmalıdır. Başkası şöyledir diyerek başkasının eksiğini, hatasını arayarak, adaylık olmaz arkadaşlar. Bizim içimizde böyle aday adaylığı olmaz. Onlar kendileri zarar eder ve o tür kampanyalar yürütenler kendileri zararlı çıkarlar. Onu da ifade edeyim. Burada birliği, bütünlüğü sarsacak, zedeleyecek, kardeşliğimizi zedeleyecek oluşturduğumuz bu güzel atmosferi zedeleyecek hiçbir bu tür davranışa izin vermeyiz. Parti olarak teşkilat olarak müsaade etmeyiz. Bununda bilinmesini ifade ediyoruz" dedi.

Hayırlı Bayramlar Diledi

Tüm İslam aleminin Bayramını kutlayan Bakan Atalay son olarak şöyle konuştu: "Bu kardeşlik duyguları içinde Rabbim hepimize daha güzel bayramlar nasip etsin. Ülkemize daha güzel gelecek nasip etsin. Bizleri de hepimiz o güzel gelecekte nasipdar olanlardan eylesin. Orada payı olanlardan eylesin. Bu hayır niyetler üzerinde siyaset yaptırsın ve çalışmalar nasip etsin. Başka niyetlerle de zaten yapmayız, yapmayalım diyorum. Hepinizi en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum."
 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı