Anahtar Kelimeler:

Şehirde Bayram Telaşı

Şehirde Bayram Telaşı

Bayram Hazırlığı Sürüyor

Kırıkkale’de Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.

Bayram Namazı Saati: 07:30
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm illerin bayram namazı saati açıklandı. Kırıkkale’de bayram namazı saati 07.36 olarak açıklandı.

Bayram Telaşı Arttı
Kırıkkale’de bayram telaşı artıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı ve pazarlarda alışveriş telaşı yaşanırken, kurban pazarında da kurban satışı sürüyor. Bayram telaşının hafta sonu daha da artması bekleniyor. Yarından itibaren 9 günlük tatil başlıyor.

Bayramlaşma Programı
Kırıkkale Valiliği’nden yapılan açıklamada bayramlaşma programı konusunda bilgi verildi. Valilik’te bayramlaşma programı bayramın birinci günü saat 14:00’te olacak. Saat 15:00’te ise çocuk yuvası ziyaret edilecek. Arife günü ise saat 11:00’de Şehitlik ziyareti olacak.

Mezarlıklar İçin Hazırlık
Kırıkkale Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu bayramda da mezarlıklara yaşanacak ziyaretçi akını için çalışma yapıldı. Mezarlıklara bakım gerçekleştirilirken, arife günü ve bayramın birinci günü mezarlıklara ücretsiz araç servisi olacak.

Belediye Ve Partilerde Bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Valilik, Belediye ve partilerde bayramlaşma programları var. Valilik’te bayramın birinci günü saat 14:00’te bayramlaşma olacak. Belediye’de bayramın ikinci günü saat 13:00’te bayramlaşma var. Partilerde ise bayramın ikinci ve üçüncü günü öğlen saatlerinde bayramlaşma gerçekleştirilecek.
 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli