Anahtar Kelimeler:

Korkmaz Pazarı İnceledi

Korkmaz Pazarı İnceledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, geçtiğimiz hafta içerisinde kurulan Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu. Açık ve kapalı satış yerlerini tek tek gezen Başkan Korkmaz kurbanlık satıcıları ve vatandaşlarla görüştü.


Pazar Yeri Açık
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Canlı Hayvan Pazarında hareketlilik her geçen gün artıyor. Parsel satışlarından sonra hayvan satıcıları çadırlarını kurdular. Kırıkkale Belediyesi de tüm birimleri ile bayram öncesi Hayvan Pazarında ki tüm önlemlerini aldı. Hayvan Pazarına giden yolda asfalt çalışması tamamlandı. Pazar içerisinde de aydınlatma, güvenlik, su ve tuvalet konusunda gerekli çalışmalar yapıldı.

Çalışma Yapılıyor

Pazar içerisinde hem satıcıların hem de vatandaşların muhtemel sıkıntıları önceki yılların deneyimi ile çözüme kavuşturuldu. Kırıkkale Belediyesi tarafından çay ve sıcak çorba ücretsiz olarak hem satıcılara hem de vatandaşlara sunuluyor. Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sürekli olarak pazaryerinde bulunurken Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere Belediye’ye bağlı tüm birimler kendi görev alanına giren konularda anında çözüm buluyorlar.

Korkmaz Pazarı Gezdi
Pazaryeri gezisinde Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz hem esnafların hem de vatandaşlarla sohbet etti. Bayram öncesi hayvan pazarı konusunda hassas davrandıklarını söyleyen Veli Korkmaz ‘Kurban bayramı öncesi Canlı hayvan pazarında tüm birimlerimiz hazır olarak beklemektedirler. Sıkıntılara anında çözüm bulunmaktadır.

Akşama Kadar Gezdi
Vatandaşlarımızın bayram öncesi alışverişlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmelerini sağlıyoruz. Pazaryerinde gördüğümüz tablo bizleri sevindirmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kırıkkale Belediyesi olarak vatandaşımızın rahatı için tüm birimlerimiz üstüne düşen görevi yerine getirmektedir’ dedi. Veli Korkmaz’ın hayvan pazarı gezisi akşam saatlerine kadar devam etti.
 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli