Anahtar Kelimeler:

Baro'da Üç Aday Yarıştı

Baro

Baro Başkanlığı için bu dönem üç aday yarıştı. Mevcut Başkan Ayhan Yılmaz’ın yanı sıra, Abdullah Pekgöz ve Muzaffer Şener’de aday oldu.

Yılmaz’ın Listesi
Ayhan Yılmaz sarı liste ile seçime girerken, Abdullah Pekgöz pembe liste ile, Muzaffer Şener ise beyaz liste ile seçime girdi. Yılmaz’ın listesinde Asiye Çiçek Yılmaz, Fatih Karabük, Murat Yeşiloğlu, Hakan Açıkgöz, Kudret Sayın, Mustafa Babayiğit, Serhat Develioğlu ve Yeşim Oktar Varlı yer aldı.

Diğer Listeler
Pekgöz’ün listesinde Ali Meriç Türkmenoğlu, Aylin Yurdakul, Ahmet Sert, Oğuzhan Coşkun, Ali Çavuşoğlu, Murat abalı, Ramazan Özdoğan ve Serhat Develioğlu yer aldı. Şener’in listesinde ise Oğuzhan Coşkun, Sinan Taşkıran, Aydan Yeliz Torun, Murat Abalı, Nigar Okçu, Cantürk Doğan, Hakan Battaloğlu ve Gökhan Şen yer aldı.

Sakin Bir Ortamda Yapıldı
Baro seçimi oldukça sakin ve seviyeli bir ortamda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Toplantı Salonu’nda yapılan Baro seçiminde üç aday da yan yana ve bir arada durdu. Adaylara avukat meslektaşları da destek oldu. Renkli bir ortamda gerçekleştirilen Baro seçimine ilgi ve katılım yüksek oldu.

Yılmaz Güven Tazeledi
Baro’nun hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulunda yapılan seçimle mevcut başkan Ayhan Yılmaz güven tazeledi. Milli Eğitim Toplantı Salonu’nda yapılan seçimde üç adayla yapılan oylamada Ayhan Yılmaz 72 oyla yeniden başkan seçilirken, Abdullah Pekgöz 42 oy aldı, Muzaffer Şener ise 31 oy aldı. Yılmaz, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra herkese teşekkür etti.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu