Anahtar Kelimeler:

AB Uyum Toplantısı Yapıldı

AB Uyum Toplantısı Yapıldı

 Bir Türlü Uyduramadık!

Avrupa Birliği (AB) Uyum Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu toplantısı Kırıkkale Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik’te Toplantı

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Yıldız, Türkiye`nin AB üyeliği sürecinde yürütülen uyum çalışmalarının AB Bakanlığı koordinasyonunda ve merkezi düzeydeki ilgili tüm kuruluşların katkılarıyla kesintisiz sürdürüldüğünü ifade ederek, şöyle konuştu: "AB`ne üyelik sürecinin getirdiği yükümlülükler ve bu kapsamda yapılan düzenlemelerin uygulanmasının, valilikler, belediyeler, il özel idareleri gibi yerel düzeyde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları da yakından ilgilendiriyor.

Çalışmalar Anlatıldı

Valilik olarak koordinasyon makamı özelliği gereğince, kurumlar arası etkin işbirliği ve eşgüdümün sağlanması konusuna önem veriliyor. Kırıkkale`deki kurum ve kuruluşların AB ve proje bazlı çalışmalarına valilik olarak destek olunacak ve proje üretme faaliyetleri her geçen gün artarak devam edecek." Konuşmaların ardından, kurul üyesi teşkilatların AB boyutlu çalışmaları ve faaliyetleri ele alındı. Toplantıya, kaymakamlar, il müdürleri ve kurul üyeleri katıldı. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli