Anahtar Kelimeler:

Kuvvetli Yağışlar Geliyor

Kuvvetli Yağışlar Geliyor

 Hava 6 Derece Soğuyacak

Meteoroloji`den yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren yurdun batı kesimlerinde yağış beklendiği kaydedildi.

Önemli Uyarı

Meteoroloji`den yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren yurdun batı kesimlerinde yağış beklendiği kaydedilirken, özellikle Hatay ve İskenderun Körfezi`nin kuvvetli yağış alacağı ve sıcaklıkların 3 ila 6 derece düşeceği tahmini yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, yurdun batı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmini yapıldı.

Kırıkkale Uyarısı

Yapılan açıklamada, hava sıcaklığının yağışla birlikte yarın (17.09.2013 Salı) güney, iç ve batı kesimlerde, Çarşamba ve Perşembe günleri doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı kaydedildi. Beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın neden olabileceği ani sel, yerel su baskını, yağış anında ani kuvvetli rüzgar, yerel su hortumu oluşma riski ile ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerekmektedir. Kırıkkale için de yağış ve soğuk uyarısı geldi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu