Anahtar Kelimeler:

Mutluluk Hüzün Olmasın

Mutluluk Hüzün Olmasın

 Polis Uyarıyor!

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından, başlatılan "Mutluluğunuz hüzne dönüşmesin" projesi ile düğünlerde olumsuz davranış olarak nitelendirilen silah atılmamasına yönelik vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Yas Olmasın!

Proje kapsamında polisler düğün yerlerini ziyaret ederek, silah atılmamasına yönelik çeşitli el broşürleri dağıtıyor. Ayrıca düğün bölgelerindeki apartmanların kapılarına da çeşitli afişler asılıyor. Broşürlerde vatandaşların konuya dikkati çekilerek, "düğün evi yas evi olmasın", "düğün davetlilerinizi hedef tahtasına çevirmeyelim", "silahlar sussun mutluluk konuşsun", ifadelerine yer verildi. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Adnan Kavak, havaya sıkılan mermi çekirdekleri düştüğü yerde insanların yaralanmasına, hatta ölümüne bile neden olduğunu kaydetti.

Vatandaşa Mesaj

Polis-halk ilişkilerinin daha da geliştirilmesini amaçladıklarını ifade eden Kavak, şöyle konuştu: "Vatandaşlarında emniyet ve asayiş hizmetlerine katılımlarının sağlanarak, Kırıkkale ilinde yürütülen emniyet hizmetlerinin verimliliğinin artırılması, suçun oluşmadan önce önlenmesi, olaylara karşı duyarlılığın artırılması ve 155 polis imdat hattının kullanımının önemini içeren faaliyetler yürütüyoruz Bu bağlamda, yapılacak faaliyetler kapsamında vatandaşlarımızın olaylara daha az maruz kalmalarına sağlamak ve sosyal duyarlılıklarını artırmak için ilimizde yapılacak olan düğün sünnet gibi törenlerde silah kullanılmasının önlenmesi amacıyla düğünlerin sık yapıldığı günlerde vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirmeler yapıyoruz."



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli