Anahtar Kelimeler:

Okul Bu Döneme Yetişecek

Okul Bu Döneme Yetişecek

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat, beraberindeki il müdürleri ile Hacılar Beldesi’ni ziyaret etti, belediye çalışmaları ile yapımı devam eden okul konusunda bilgiler aldı.

Okulda İnceleme Yapıldı

Hacılar ziyaretine Jandarma Komutanı  J.Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur katıldı. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, belediye çalışmaları ve inşaatı süren okul konusunda bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Özel  İdaresi, Hacılar Belediyesi ve hayırsever  vatandaşımız Hüseyin Aytemiz tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden Hacılar Seher Vuslat Aytemiz ilköğretim okulunu ziyaret eden Vali Ali Kolat, okul hakkında bilgi alırken, 26 derslikli yapılan okulun bu yıl içerisinde tamamlanacağı belirtildi. Başkan Bağrıaçık, beldedeki çalışmaları anlattı ve içme suyu alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, araç parkının zenginleştirildiğini söyleyerek  belediyede toplam 285 personelin çalıştığını belirtti. 

Güzel Çalışmalar Var

Vali Kolat ve beraberindekiler daha sonra Belediye’ye ait itfaiye araçları  ile araç   parkında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerden sonra Vali Kolat açıklamada bulundu ve  “Hacılar belediyesini yerinde gördük. Başkan iyi niyetli, samimi. Özellikle ilk ve ortaokulu yapımı konusunda yine yirmi dört derslikli bir inşaatımız devam ediyor. Büyük oranda hayırsever Aytemizlerin katkısıyla oldu. Yine belediyemizin katkısı var. Milli Eğitim Bakanlığımızın, İl Özel İdaremizin katkısıyla yirmi dört derslikli son aşamaya geldiği için ona da biz yetiştik. Eğitim yönünden ciddi bir rahatlama olacaktır. Diğer yönden de araç gereç itfaiye olsun, temizlik aracı olsun diğer cenaze levazımatı olsun belediye başkanlığımızın yaptığı çalışmaları gördük.  Allah kolaylık versin, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı