Anahtar Kelimeler:

Zafer Bayramı Resepsiyonu

Zafer Bayramı Resepsiyonu

 30 Ağustos Zaferi`nin 91. yıl dönümü münasebetiyle MKEK Sosyal Tesisleri Havuz başında bir resepsiyon verildi.

Büyük Mücadele Bizi Bu Noktaya Getirdi

Vali Ali Kolat ve eşi İlknur Kolat tarafından verilen resepsiyona Garnizon Komutanı Tuğg. Yücel Karauz ve Eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerimiz, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, basın mensupları ile davetliler katıldı. Vali Ali Kolat ve Eşi İlksen Kolat, misafirleri karşılayarak "Hoş geldiniz" dedi. Vali Kolat resepsiyon başlamadan önce yaptığı konuşmada; “30 Ağustos Zafer Bayramı Türk Silahlı Kuvvetler resepsiyonuna hepiniz hoş geldiniz. Resepsiyona katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 91 yıl önce biliyorsunuz ülkemiz büyük badireler atlattı. Büyük savaşlar verdi. Ama 30 Ağustos Zaferiyle noktalandı ve o günden bu güne de ülkemizde önemli mesafeler alındı. Tabi bu noktaya gelmek kolay olmadı. Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük mücadelesi, şehitlerimizin, gazilerimizin bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için verdikleri büyük mücadele bizi bu noktaya getirdi. Hepsini rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.

Çok Büyük Etkisi Ve Katkısı Olmuştur

“Bu günde ülkemizde zaman zaman terörün uzun süre sürdüğünü hepimiz biliyoruz. Gerçi bu süreç içerisinde uzun zamandır altı yedi aydır bir huzur ve güven ortamı devam ediyor. Bu terör şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize de minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Aramızda bulunan gazilerimize teşrif ettikleri için, şehit yakınlarımıza teşrif ettikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum ve kendilerini şükranla anıyorum. Hepinize tekrar hoş geldin diyorum. Gerçekten bağımsızlığını birçok uluslara göstere bilen Türk milleti huzur ve güven içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşamaya geçmişte olduğu gibi bundan sonrada inşallah devam edecektir. Bu huzur ve güvenliğin sağlanmasında elbette ki milletimizin inançları, örf, adet ve gelenekleri, yaşayış anlayışı, hoş görü anlayışının çok büyük etkisi ve katkısı olmuştur.

Şükran Borçluyuz

Bununla birlikte elbette ki güvenlik birimlerimizin ve silahlı kuvvetlerimizin de çok büyük katkısı olmuştur. Kendilerine şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle 30 Ağustosta terfi eden, görev yeri değişen bütün silahlı kuvvetler mensupları arkadaşları bu Silahlı Kuvvetler Günü’nde ayrıca Zafer Bayramlarını ve Silahlı Kuvvetler Gününü tebrik ediyorum başarılar diliyorum” dedi. Vali Ali Kolat ve eşi İlknur Kolat, Garnizon Komutanı Tuğ. Yücel Karauz ve Eşi resepsiyona katılan davetlileri masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. 

 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli