Anahtar Kelimeler:

Esnaftan Başkan'a Teşekkür

Esnaftan Başkan

 Teşekkür Ziyareti

Kurtuluş mahallesi menderes caddesi esnafları Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. 20’nin üzerinde esnafın katıldığı ziyarette esnaflar Başkan Korkmaz’a Belediye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Değerlendirmemizi Yapacağız

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan çalışmalarda halkın ilgisinin son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Korkmaz ‘Belediye çalışmalarında ve yatırımlarda temel unsurumuz vatandaş memnuniyetidir. Menderes caddesinde önemli çalışmalarımız oldu. Bu çalışmaların sonucunda caddemizin temel sorunlarını çözdük. Esnaflarımızın da taleplerini değerlendiriyoruz. İlgili birimlerimiz çalışmalarını yaparken esnafımızın ve cadde sakinlerinin de görüşlerini alıyorlar. Bu ziyareti ve dile getirdiğiniz konular üzerinde değerlendirmemizi yapacağız’ dedi.

Teşekkür Ettiler

Kurtuluş Mahallesi Menderes Caddesi sakinleri de Kırıkkale Belediyesinin yaptığı çalışmalarla caddenin görüntüsünün değiştiğini belirterek Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a ve tüm Belediye birimlerine teşekkür ettiler. Cadde esnafı ziyaret esnasında bazı taleplerini de Başkan Korkmaz’a ilettiler. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Belediye Başkanı Veli Korkmaz Cadde esnafına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli