Anahtar Kelimeler:

Beyzbol Turnuvası Yapıldı

Beyzbol Turnuvası Yapıldı

 Kırıkkale’de İlk

Kırıkkale’de 29 Haziran – 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde bu yıl ilk kez yapılan Beyzbol-Softbol branşına 25 sporcu katıldı.

Beyzbol Turnuvası Yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden bu konuda şu açıklama yapıldı: “Çocuklarımızın serbest zamanlarını daha etkin kullanması ve spor alışkanlığı kazanması amacıyla her yıl 29 Haziran – 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde bu yıl ilk kez yapılan Beyzbol-Softbol branşına 25 sporcu katıldı. İl Spor Merkezlerine Beyzbol – Softbol branşında katılan minik sporcularımız, ilk kez tanıştıkları Beyzbol – Softbol branşında almış oldukları eğitimin hangi aşamada olduğunu belirlemek, turnuva deneyimi kazandırmak amacıyla 22 Ağustos 2013 tarihinde Başpınar Stadyumunda Beyzbol – Softbol turnuvası yapıldı.

Çocuklar Tebrik Edildi

Kız ve erkek takımının yapmış oldukları turnuvada, kız takımı erkek takımını 6-4 yenerek turnuvanın galibi oldu. Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural; Beyzbol – Softbol branşının bu yıl ilk İl Spor Merkezlerinde halkımıza tanıtma imkanı bulduklarını, gelecek yıllarda bu branşa olan ilginin artacağını ve yakın gelecekte ilimizin Türkiye Minikler Beyzbol – Softbol Şampiyonasına katılacağını belirtti. Beyzbol – Softbol antrenörümüz Enver Danacıyı özverili çalışmalardan dolayı tebrik etti.” 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli