Anahtar Kelimeler:

Hasandede Kasabasına Gitti

Hasandede Kasabasına Gitti

 İncelemelerde Bulundu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Hasandede`deki patlamanın sebebinin söylemek için daha erken olduğunu, gerekli çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğünü ifade etti.

Çalışmalar Sürüyor

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Hasandede Belediye Başkanını ziyaret ederek, hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Köksal, burada yaptığı açıklamada, 21 Ağustos`ta Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu`nun (MKEK) deposunda meydana gelen patlama ile ilgili ön hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Patlamada can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu kaydeden Köksal, şöyle konuştu:

Açıklama Yaptı

"Patlamanın olduğu gece, ev ve iş yerlerinin yanı sıra belediyede de maddi hasar meydana geldiğini gördük. Akabinde Kırıkkale Valisi Ali Kolat`ın talimatıyla sabahın erken saatlerinde hasar tespit çalışmaları başladı. Ekipler bölgede iyi bir çalışma yürütmüş. Buraya hem geçmiş olsun ziyareti hem de vatandaşlarımızın başka istek ve ihtiyaçları hakkında bilgi edinmek istedim. Vatandaşlarımızın patlama ile ilgili sorunlarını dinledik ve çözümleri hakkında ilgili kurumlara bilgi verdik.

Henüz Tespit Yok

Patlama işi hemen tespit edilemez. Bulunan bulgular, laboratuar çalışmaları, biraz zaman alır. Şuanda sebebini söylemek için biraz erken. Savcılık o gece gelerek çalışmalarını yaptı. Kurum ise kendi içinde araştırmalarını yapıyor." Köksal ve beraberindeki belde Belediye Başkanı Malik Ejder Coşkun daha sonra esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu