Anahtar Kelimeler:

Korkmaz Bilgi Verdi

Korkmaz Bilgi Verdi

 Andezit Ve Kilit Parke

Çalışmaları Devam Ediyor

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Andezit ve Kilit parke çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Barbaros Hayrettin caddesindeki andezit çalışmaları tamamlanırken şu anda Hüseyin Kahya parkı çevresi andezit çalışmaları başladı.

Korkmaz’a Teşekkür Ettiler

Kilit parke çalışmaları ise Selimözer, Kimeski, Bağlarbaşı, Gündoğdu, Karşıyaka, Sanayi, Yenimahalle ve Gürler mahallesinde devam ediyor. Mahalle sakinleri yapılan kilit parke çalışmaları için Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ a teşekkür ederek çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdiler. Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bir başka çalışma olan Kayseri yolu dere ıslahının da sonlarına yaklaştığını söyleyen Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Kısa Sürede Tamamlayacağız

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “İlimizin en çok araç ve yaya trafiği hacmine sahip olan caddelerimiz Belediyemiz tarafından yeniden düzenlendi. Andezit taşı döşenen caddelerimize peyzaj çalışması yapılarak daha modern hale getirildi. Başkan Korkmaz, Hürriyet Caddesi Zafer Caddesi, Ankara Caddesi, Barbaros Hayrettin Caddesindeki çalışmalarımız bitti ve Hüseyin Kâhya parkı etrafının kısa bir sürede tamamlanacağını ifade etti.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli