Anahtar Kelimeler:

‘Beraber Kurtaracağız'

‘Beraber Kurtaracağız

 MKE Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü Rifat Ünlü, “MKE Kırıkkalespor’u birlikte kurtaracağız” dedi

Ziyarette Bulundular

Beraberinde yönetim kulu üyeleri ile birlikte İl Müdürü Ünlü’yü ziyaret eden Kulüp Başkanı Karakuş, kulübe sağlanacak gelir kaynakları noktasında formüller ürettiklerini söyledi. Karakuş şu açıklamaları yaptı; “Yeni sezona çok az bir zaman kaldı. Takımın top başı yapması gerekiyor. Şuan için transfer komitesi kadroyu oluşturma aşamasında sona geldi. Lige tutunabilecek ve kafaya oynayacak bir takım için gelir kaynağı gerekiyor. Bunun için çeşitli formüller ürettik. Bunları hayata geçirmek herkesin yardımcı olması ve gelirlerin önünü açması gerekiyor.

Kulübün Durumunu Anlattı

Kulüp Başkanı Metin Karakuş kulübün resmi gelirleri borçlar nedeniyle hacizli durumda. Bu yüzden şehrin ve tüm kamu kurumlarının da birliktelik oluşturabileceği bir birliktelik yaratmak istiyoruz. Sizlerin de bu konuda desteklerinizi alacağımız işlemler olacaktır. Sizin de bu konuya hassasiyet göstereceğinize emindik her zaman. MKE Kırıkkalespor’a tüm Kırıkkaleliler sahip çıkacaktır. Kimsenin kulübe arkasını dönmeyeceği bir vizyon oluşturduk.

Borçlar Sıfırlanacak

Yönetim kurulu üyelerimizi de bu doğrultuda seçtik. Her biri futboldan anlayan, idari yönüyle daha önce de farklı alanlarda görev yapmış ve MKE Kırıkkalespor’un rahat bir nefes alması için var güçleriyle çalışacak isimler. Şehir bize, biz şehre ve idarecilere güveniyoruz. MKE Kırıkkalespor yürüdüğü bu yolda asla yalnız kalmayacaktır. Sezon sonunda kulübümüzün borçlarını sıfırlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun çeşitli formülleri var.

Katkı Sağlanacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü sonuçta kazanan sadece MKE Kırıkkalespor ve başaran sadece MKE Kırıkkalespor’un yönetimi olmayacak. Tüm şehir ve bu şehrin çocukları kazanmış ve başarmış olacak. Şehrimizin evlatlarını, gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, eskiden olduğu gibi Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor şehri yaratmak ve sporcular yetiştirmek yönündeki amacına bizlerde bu sayede katkılar sağlayacağız.

Güçlendirmek Gerekiyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlü ise, “MKE Kırıkkalespor’u rahata eriştirmek ve eski günlerine döndürmek sadece sizlerin görevi değil. Bu şehirde yaşayan ve soluk alan herkesin görevi. Biz MKE Kırıkkalespor için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Çok iyi biliyoruz ki MKE Kırıkkalespor var oldukça, bu şehirde spor ve futbol hep var olacak. Amatör Küme ekiplerinin güçlendirilmesi ve sayılarının artırılması gerekiyor. Biz Amatör Küme ekiplerine tesis ve diğer destekler konusunda hassasiyet gösteriyoruz.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli