Anahtar Kelimeler:

Bir Eve Konuk Oldular

Bir Eve Konuk Oldular

 Evde İftar Yaptılar

Balışeyh ilçesinde ilçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu orucunu ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi ailenin evinde açtı.

İftara Katıldılar

Kaymakam Yıldırım ve beraberinde Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Irmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Osman Özsoy ile birlikte Balışeyh merkez Yeni Mahalledeki ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret ederek aile ile birlikte iftar yemeğine katıldılar. Balışeyh ilçesinde ilçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu orucunu ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi ailenin evinde açtı.

SYDV Çalışmaları

Kaymakam Yıldırım ve beraberinde Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Irmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Osman Özsoy ile birlikte Balışeyh merkez Yeni Mahalledeki ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret ederek aile ile birlikte iftar yemeğine katıldılar. SYDV olarak Ramazan ayında da yardım faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Kaymakam Yıldırım, bu konuda açıklamalarda bulundu.

Yardımlar Yapılıyor

Yıldırım, "Kaymakamlık olarak ilçe merkez ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin çeşitli ihtiyaçlarına yönelik yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Yaptığımız ev ziyaretleri sayesinde aileleri daha yakından tanımanın yanı sıra onlarla görüşmelerimiz, sohbet etmemiz ve yaşadıkları sıkıntıları kendilerinden dinlememiz ailelerimize daha çok moral vermektedir" dedi. İftar ziyaretine katılan heyet daha sonra ikili sohbet ve görüşmelerin ardından aileden ayrıldı.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli