Anahtar Kelimeler:

Atalay İftara Katıldı

Atalay İftara Katıldı

 Kırıkkale’de iftara katılan Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, "Rabbimize hamd olsun. Kırıkkale’de huzurlu bir ortam var…” dedi.

İftar Programı

İftara katılan Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, "Rabbimize hamd olsun. Kırıkkale`de huzurlu bir hayat var. Gördüğünüz gibi hepimiz buradayız." dedi. Kırıkkale Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi, Nur Camii inşaat alanında 2 bin kişiye iftar verdi. Düzenlenen programda ilk olarak ilahiler söylendi. İftar öncesinde Kur`an-ı Kerim ziyafeti verildi. Ardından dualar edilerek iftar açıldı.

Geniş Katılım Oldu

İftar vaktinde, "Bizimki sadece bir selamlama." diyerek sözlerine başlayan Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Atalay, "Bugün değerli bir hocamız ve değerli bir misafirimiz var. Hem Türkiye Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Raşit Küçük hocamız burada bulunuyor. İftardan önce ona biraz vakit tanıyalım ve onun biraz sohbetini dinlemek istiyoruz. Ben sadece şunu ifade edeyim; Rabbimize hamd olsun. Kırıkkale`de huzurlu bir hayat var. Gördüğünüz gibi hepimiz buradayız. Kırıkkale`nin bu manada birliği ve bütünlüğü, hepimizi memnun ediyor. Bakın burada kamu yöneticileri, valimiz, belediye başkanımız, başsavcımız ve diğer bütün yöneticilerimiz, müftümüz, siyasetçilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve siz değerli hemşehrilerimiz burada bulunuyor. Hepimiz burada güzel bir iftar yapıyoruz.

Rabbimize Hamd Olsun

Bunun için Rabbimize hamd ediyoruz. Böyle bir huzurlu atmosferi Rabbimiz bize nasip ettiği için de şükür ediyoruz. Allah (cc), ağız tadımızı ve birlikteliğimizi bozmasın. Nice Ramazanlarda geleneksel iftarımızı yapalım diyorum." Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Türkiye Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük de birer konuşma yaptı.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli