Anahtar Kelimeler:

Koruyucu Aileler İftarda Buluştu

Koruyucu Aileler İftarda Buluştu

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Koruyucu Aile Projesi kapsamındaki ailelere Polisevi`nde bir iftar yemeği düzenlendi.

15 Çocuk Verildi

Düzenlenen programa; Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve eşi Ebru Kartal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Kutluhan Yazıcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, davetliler ve koruyucu aileler katıldı. Türkiye genelinde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde ilimizde de Valimiz Ali Kolat`ın eşi İlksen Kolat himayelerinde yürütülen Koruyucu Aile Projesi kapsamında bu dönemde 279 aile tarafından başvuru yapıldığı, 70 aile ile görüşüldüğü ve durumları uygun olan 15 aileye Koruyucu Aile Destek Projesi kapsamındaki 15 çocuğun verildiği belirtildi.

Mutluluk Duyacağız

Programda konuşan Vali Ali Kolat: “Hakikaten ben ve İlksen Hanımefendi bu mutlu tabloyu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün bütün ailelerin masalarını tek tek gezdik. O güzel aileleri ve pırıl pırıl çocukları görmek bizi son derece mutlu etti. Devletimizin, Hükümetimizin ve bizim en büyük arzumuz bu çocuklarımıza sahip çıkmak, onları sıcak bir aile ortamına kavuşturmaktır. Bunda başarılı olduysak hepimiz büyük bir mutluluk duyacağız. Bütün amacımız bu çocukların hem geleceğini garantiye almak, hem böyle güzel sıcak aile ortamında yetişmelerini sağlamaktır. 

Allah Kolaylık Versin Diyorum

İlimizde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz başta olmak üzere bütün ekibi gece gündüz demeden 270 aileyle görüşerek onların durumlarını inceleyerek ve irdeleyerek hangi aileye hangi karakteristik özellikte bir çocuk verileceği ve nasıl bir ortam sağlanacağını belirlediler. Bu şekilde 15 çocuğumuz ailelere verildi. İnşallah bu huzurunuz ve mutluluğunuz ve çocuklarımızın güzel geleceği başarılı bir şekilde devam eder. Ben emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın geleceği için tüm ailelere Allah kolaylık versin diyorum” dedi. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli