Anahtar Kelimeler:

Mahallede İftara Katıldılar

Mahallede İftara Katıldılar

 Bahçeli Evler Mahallesi Yavuz Sultan Cami Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından cami havlusunda bir iftar programı düzenlendi.

İftar Programı

İftar programına Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek, Yaz  Kur’an Kursunda bulunan öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi İl Müftüsü Bekir Gerek yaptığı konuşmada, “Kardeşlik duygusuyla iftar sofrasının etrafında buluşmak ne güzeldir. Zira Rabbimizin rahmetinin sağanak sağanak yağdığı bu Ramazanda oruç tutan müminler olarak Rabbimizin rızasını kazanmak ve oruç açmak için bir arada bulunuyoruz. Bu yıl üçüncü olarak mahalle sakinleriyle bir araya geldik” dedi.

Ramazan Bereketi

Belediye Başkanı Veli Korkmaz yaptığı konuşmada, “Bu gün mahallemizde hem Kur’an Kursu öğrencilerimizle hem mahalle sakinlerimizle birlikte olmak, Ramazanın bereketini buraya gelerek hissetmek gerçekten çok güzel afiyet olsun diyorum” dedi. Valimiz Ali Kolat yaptığı kısa konuşmada, “Bu güzel ortamda sizlerle bulunmak beni son derece mutlu ediyor. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum’’ dedi. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli