Anahtar Kelimeler:

Duru Kendini Gösterdi

Duru Kendini Gösterdi

 Serdar Duru Başkanlığa Talip

AK Parti’de ilk aday adayı Serdar Duru oldu. Duru iftar programıyla gazetecilere açıklama yaptı.

Gazetecilerle Buluştu

AKM Parti’de aday adayları başkanlık için yola çıkmaya başlıyor. Şu ana kadar kamuoyunda bir çok kişinin ismi geçti ama kimse açıklama yapmadı. Devlet Hastanesi eski muhasebe sorumlusu, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Muhasebe Daire Başkanı Serdar Duru, başkanlık için adaylık düşündüğünü söyledi. 1975 doğumlu olan Duru, “Kırıkkale sevdamız nedeniyle aday olmaya karar verdim” dedi.

Mahallelerde Anketler Yapılıyor

Kırıkkale için bir çok projesi bulunduğunu da söyleyen Duru, “Şehrin mahallelerinde anketler yaptırıyoruz. Ekiplerimiz çalışıyor. İhtiyaçlar ve talepler nelerdir bunları öğrenmeye çalışıyoruz. Daha çok sosyal çalışmalar yapılması isteniyor. Bunları derleyeceğiz. Zamanı gelince bunları veri olarak kullanacağız” dedi.

Niyetimizi Paylaşıyoruz

Henüz kendisinin aday adayı olarak lanse edilmemesini isteyen Duru, “Kendimize aday adayıyız diyemiyoruz. Çünkü henüz yolun başındayız. İstişareler yapacağız, teşkilatımızla, genel merkezimizle ve Başbakan Yardımcımızla görüşeceğiz bunu. Ondan sonra asıl kararımızı vereceğiz. Şu anda niyetimizi gazetecilerle ve kamuoyu ile paylaşıyoruz” diye konuştu.

Daha Sonra Olacak

Duru, gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya gelirken, adaylık niyeti olduğunu bunu da duyurmak amacıyla toplantı yaptığını söyledi. İleriki günlerde bu konuda daha geniş kapsamlı çalışmalar ve toplantılar yapacağına işaret eden Duru, kimseye eleştirel gözle bakmadıklarına dikkat çekti.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı