Anahtar Kelimeler:

Kolat Çifti, İftara Konuk Oldu

Kolat Çifti, İftara Konuk Oldu

 Birlikte İftar Yaptılar

Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bölünmüş ailelerin çocuklarına yönelik olarak uygulanan yardımdan yararlanan ailenin evinde iftara konuk oldu.

Yardımlarla Geçimini Sağlıyor

İftar ziyaretinde Vali Ali Kolat ve İlksen Kolat çiftine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir de eşlik etti. Bakanlığın süreli ayni ve nakdi yardımından yararlanan Sultan Mansuroğlu’nun evine konuk olan Kolat çifti, hep birlikte iftar yaptı. Eşinin vefatından sonra 4 çocuğunu yetiştirmek için zorlu bir yaşam mücadelesi veren Mansuroğlu, aynı zamanda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yardımlarından da yararlanarak geçimini sağlamaya çalıştığı belirtildi.  Çevresindekilerin desteğinin yanı sıra devletin sağladığı imkanlarla ayakta kaldığını dile getiren Mansuroğlu, yardımda bulunanlara şükran ve minnetlerini iletti.

Yardım Ve Destekler Sürecek

Mansuroğlu ve çocuklarıyla bir arada olmaktan ve iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Kolat çifti, devletin destek ve yardımlarının süreceğini belirtti. Çocukların iyi bir eğitim alması için yardımların yapılacağını söyleyen Kolat çifti, çocukların hem kendilerine iyi bir düzen kurarak, devlete ve millete faydalı insanlar olarak yetiştirileceklerini söyledi. Konuşmaların ardından hep birlikte iftar yapan Kolat çifti ve ev sahipleri, uzun süre sohbet ettiler. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli