Anahtar Kelimeler:

Dört Dörtlük Bir Tesis

Dört Dörtlük Bir Tesis

 Yüzmeye Gelin…

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Olimpik Yüzme Havuzu, yaz spor okulu öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlara da hizmet veriyor.

Ücret Çok Makul

Haftanın bir günü hariç diğer günlerde açık olan havuz, çocuk bölümü ve yetişkin bölümü ile yüzmeye meraklıların büyük ilgisini görüyor. Sabahtan akşama kadar hem yüzme okuluna gelenlere ve hem de yüzme meraklılarına açık olan havuzun öğrenci ücreti 4 TL, yetişkin ücreti ise 8 TL. Havuza gelenler 1.5 saat yüzme imkanı buluyor.

Bayan ve erkeklere farklı

Son derece donanımlı, temiz ve bakımlı görüntüsü ile dikkat çeken havuza yaz aylarıyla birlikte ilgi de artmış durumda. Kışın da yazın da açık olan havuza bayanlar da büyük ilgi gösteriyor. Bayanlar için seanslar ve günler farklı, erkekler için farklı. Hafta içi de hafta sonu da havuza ilginin yüksek olduğu gözleniyor.

Son Derece Temiz

Zaman zaman yüzme müsabakalarına ev sahipliği de yapan havuzun artık bir çok müdavimi var. yüzme meraklıları özellikle akşamları burada hem yüzüyor hem de eğleniyor. Havuz son derece temiz. Suyu da sürekli temizleniyor ve klorlanıyor. Kabinlerin ve soyunma odalarının da son derece temiz ve dikkat çekici olduğu görülüyor.

Çocuklar Da Eğleniyor

Yaz aylarında olduğu gibi kışın da hizmet veren ve büyük ilgi gören havuz herkese açık. Havuzun çocuk bölümü de ilgi görüyor. Yetişkinler büyük havuzda yüzerken, çocukları da küçük havuzda yüzme ve eğlenme imkanı buluyorlar. Havuza giriş bölümünde bir de kafeterya bulunuyor. Ayrıca kondüsyon aletlerinin olduğu bölüm de mevcut.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli