Anahtar Kelimeler:

Tesadüfün Böylesi

Tesadüfün Böylesi

 Futbol Oynarken Ayağından Yaralandı

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Serdar Gök, Yahşihan İlçesi`nde halı sahada futbol oynarken ayak bileğine isabet eden kurşunla yaralandı.

Ameliyatla Çıkardılar

Serdar Gök`ün halı saha yakınında yapılan düğünlerden açılan ateşle yaralanmış olabileceği üzerinde duran polis araştırma başlattı. Serdar Gök, akşam saatlerinde Yahşihan ilçesi Yehişehir semtinde halı sahada arkadaşları ile birilkte top oynamaya başladı. Gök, saat 21.30 sıralarında ayak bileğine isabet eden bir mermi ile yere yığıldı. Yaralı genç, arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Serdar Gök`ün bileğine saplanan kurşun, ameliyatla çıkarıldı.

Kafama Da İsabet Edebilirdi

Tıp Fakültesi Ortopedi bölümünde tedavisi süren Serdar Gök, “Halı sahada futbol oynuyordum. Aniden bileğimde bir acı hissettim ve arkadaşlarım 112 Acil Servisi arayarak hastaneye kaldırılmamı sağladılar. Doktorlar tarafından muayene edilmesi ile bileğimden 7.65 milimetrelik bir mermi çıkarıldı. Sonradan öğrendiğime göre yakında bulunan iki düğün varmış. Buradan silah sesleri geliyordu. Lütfen kim olursa olsun düğünlerde ateş edilmesin. Kafama da isabet edebilirdi" dedi. Polisin, Serdar Gök`ü yaralayan kurşunu atan kişiyi bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu