Anahtar Kelimeler:

Odalara İadeyi Ziyaret

Odalara İadeyi Ziyaret

 Ziyarette Bulundu

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz geçtiğimiz dönemlerde seçimleri yenilenerek görevlerinin başına gelen oda başkanlarını ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ve Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Başkan Korkmaz,  seçimle göreve gelen Oda Başkanlarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gök’e Ve Yönetime Hayırlı Olsun

İlimizde önemli faaliyetlere imza atan 3 farklı odayı ziyaret eden  Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a, Yardımcısı Vedat Genç ve Zabıta Müdürü Fatih Tuncay da eşlik etti İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Başkan Korkmaz, TSO Başkanı Ekrem Gök’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ticaret Odasının yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla çalışmalarına başladığını belirten Korkmaz, “Biz de Ticaret Odası Başkanına ve Meclis Üyelerine ziyarette bulunarak yeni yönetime hayırlı olsun demek istedik” diye konuştu. Korkmaz Başkan Gök’e ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

SMMMO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaretin ardından geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla yeni yönetimini belirleyen Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret eden Başkan Korkmaz, Oda Başkanı Kürşat Gürtemel’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. SMMM Odasının ilimizin en faal odalarından biri olduğunu vurgulayan Korkmaz, “Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın hem meslek dayanışması hem de meslek birliği noktasında oldukça aktif çalışmaları var” diye konuştu.  Ziyaret sırasında oda çalışmaları hakkında bilgi alan Korkmaz, çalışmalarında yönetime başarılar diledi.

12 Bine Yakın Mükellef Var

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürtemel, ilimizde 12 bini bulan mükellefin olduğunu söyledi. Oda olarak daha aktif hale geleceklerini vurgulayan Gürtemel, önümüzdeki günlerde 14 ilden katılımın olduğu Anadolu Odalar Platformu ile bir toplantı gerçekleştireceklerini söyledi. Toplantı hakkında bilgi veren Gürtemel, “Bu toplantı olağan olarak 3 ayda bir yapılan bir toplantı. Burada birçok farklı ildeki odalarla bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. Yapılan istişareler sonucu alınan kararları da bizim mesleki olarak üst birimimiz olan TÜRMOB’a iletiyoruz. Bu şekilde sorunlar ve çözümleri noktasında daha aktif çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.

Ticaret Borsası İle İşbirliği Artacak

Daha sonra Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Başkan Korkmaz, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ile bir araya geldi. Başkan Sümer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Korkmaz, her zaman borsa ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti. İlimizin tarım bölgesi olduğunu vurgulayan Korkmaz, yapılan çalışmalarla borsanın faaliyetlerinin ve Borsa-Belediye işbirliğinin daha iyi seviyelere taşınacağını söyledi. Borsa Başkanı Sümer de Korkmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli