Anahtar Kelimeler:

Vali'den Görev Dersi

Vali

 Eğitim Semineri

Kırıkkale Valiliği’nde 17 -21 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan eğitim semineri başladı. Seminere valilik birim personelleri katıldı.

Semire Yapılıyor

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek seminere Vali Ali Kolat bir konuşma yaptı. Kolat onuşmasında “İnsanoğlu unutkandır. Yönetmelikler ve uygulamalar zamanla unutuluyor. Mesela ölüm izni, düğün izni zaman zaman değişiyor. Bunu bilmek gerekiyor. Son yıllarda 657 sayılı kanunda değişiklikler yapıldı. Onları takip etmek gerekiyor. Devlet Memuru olmanın avantajı olduğu kadar hassasiyetleri de sorumlulukları da var. Kılık ve kıyafetlerinize , görevlerinize, halkla ilişkilere önem verilmelidir. Sizler Valiliği temsil ediyorsunuz. Bu sebeple davranışlarınıza daha özen göstermelisiniz” dedi.

Görevinizi İyi Yapın

Vali Yardımcısı M. Ali Aytaç Devlet Memurları Şikayet ve Müracaatları Yönetmeliği hakkında bilgi verdi. Seminerden sonra Vali Kolat, seminere katılanlara “Görevlerinizi hoşgörü içerisinde yapmalısınız. Şartlar hergün değişiyor. Önemli olan hizmetlerin dökmeden, kırmadan yerine getirilmesi" dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli