Anahtar Kelimeler:

KÜ'de Ertelenen Şenlik

KÜ

 Ertelenen Konserler

Yeniden Yapılacak

Kırıkkale Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında ertelenen konserleri  Mezuniyet Konserleri adı altında önümüzdeki hafta gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2012-2013 öğretim yılı sonunda gerçekleştirilecek olan etkinlikle üniversite, öğrencilerle ünlüleri bir araya getiriyor.

3 Ünlü İsim Geliyor

Kırıkkale Üniversitesi’nde her yıl Mayıs ayının ikinci haftası düzenlenen üniversite şenlikleri Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırılardan dolayı ertelenen konserler Mezuniyet Töreni konserleri ile önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek. Üniversitenin kendi imkanları ve programları dahilinde düzenlenen bu konserler 5-6-7 Haziran tarihlerinde mezuniyet töreni ile birlikte gerçekleştirilecek. Konserler kapsamında 3 ünlü isim öğrencilerle bir araya gelecek.

İlk Gün Kolpa Grubu Sahnede

Ünlü isimleri öğrencilerle buluşturacak olan mezuniyet töreni konserlerinin programı  belli oldu. Buna göre öğrencilerinin mezuniyetlerini görkemli bir törenle kutlamaya hazırlanan Kırıkkale Üniversitesi,  bu kapsamda Kargo, Emel Taşçıoğlu ve Atiye’yi konuk edecek. 3 ünlü ismi üniversite öğrencileriyle buluşturacak olan üniversite ilk olarak 5 Haziran Çarşamba  saat 19.00’da 2012 yılında Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi grup ödülünü alan ve bu güne kadar hit olmuş şarkılarıyla özellikle gençler arasında belirli bir hayran kitlesi olan Kolpa grubunu ağırlayacak.

Mezuniyet Törenine Atiye Geliyor

Mezuniyet töreni konserlerine 6 Haziran Perşembe Günü TRT Radyo sanatçısı olan ve TRT bünyesinde birçok programın sunuculuğunu yapan Emel Taşçıoğlu konuk olacak. Öğrencilerin gönüllerince eğlenme fırsatının bulacağı mezuniyet konserleri Kırıkkale Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin 2012-2013 öğretim yılı sonunda düzenlenecek olan Mezuniyet Töreni’nde de ünlü şarkıcı Atiye sahne alacak. 7 Haziran Cuma günü yapılacak olan mezuniyet töreni konseri Başpınar Stadyumu’nda saat 17.00’da başlayacak ve Atiye konseri ile devam edecek. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli