Anahtar Kelimeler:

‘Mahalle Projelerimiz Hazır'

‘Mahalle Projelerimiz Hazır

 Sanayi Mahallesi’ni Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı işadamı Serdar Yarar, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Belediye Başkan A. Adayı Yarar, Sanayi Mahallesi`ne yaptığı ziyarette halkın ilgisi ile karşılaştı.

Sanayi Mahallesini Gezdi

Çalışmalarını hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı İşadamı  Serdar Yarar mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.  Sanayi Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan A. Adayı Yarar `Sanayi Mahalle`si hizmette garip kalmıştır. Kırıkkale`de yaşayan biri olarak şehrin hangi mahallesine ne yapıldı iyi biliyoruz. En az hizmeti alan bölgelerden biri sanayi mahallesidir. Yol sorununu mahalleyi gezerken gördük. Sanayi mahallesi projelerimiz hazır. Allah izin verirse bunları birlikte gerçekleştireceğiz.` dedi. 

Cazibe Alanları Oluşmalı

Vatandaşların ilgisi ile karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı İşadamı Serdar Yarar, kalkınmanın kenar mahalleden başlaması gerektiğini belirterek `Merkeze sıkıştırılmış bir Kırıkkale var. Yeni cazibe alanları oluşturulmalıdır. Bunu da ancak daha geniş alanlar bulabileceğiniz kenar mahallelerde yaparsınız` dedi. Yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Sanayi Mahallesi sakinleri ise `Biz böyle başkan istiyoruz. Mahallemizin yol sorunu çok fazla. Birileri bizler adına demeç verip sorunumuz yok diyebiliyor ama en fazla sorun Sanayi Mahalle`sindedir.

Sizleri Seviyoruz

Bir adet parkımız vardı onu da hurda ve inşaat atıkları yüzünden kapattılar. Başı boş köpekler yüzünden sabah okula giden öğrenciler korku yaşamaktadır.  Bu sene bir çalışma başladı. Yollara 20 gün önce kilit parke döşenmeye başlandı. O da asfalt olan ana yollara yapılıyor. Her yere yapılsın istiyoruz. Cenab-ı Allah emeklerinizin karışlığını versin. Sizleri seviyoruz. Hizmet bekliyoruz” dediler.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli