Anahtar Kelimeler:

Demir'den Flaş Bir Açıklama:

Demir

 ‘Adayımız Korkmaz’

Demir, Partinin Adayını Açıkladı

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Mehmet Demir de bazı açıklamalar yaptı. Demir, bu dönem Ak Parti Belediye Başkan adayının kamuoyunun istediği gibi yine Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın olacağını duyurdu.

Partide Açıklama Yaptı

Her hafta sonu Kırıkkale Milletvekillerinin vatandaşlar ile buluşma toplantılarında, bu kez Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir’in açıklamaları güne damga vurdu. Demir yaptığı açıklamada, Ak Parti’de henüz Belediye Başkanlığı seçim sürecinin başlamadığını, partinin düzenlediği takvim ile beraber gerekli açıklamaları yapacaklarını vurguladı. Demir, diğer partilerde adayların sadece aday olmak için çıktığını Ak Parti’de ise böyle bir durumun söz konusu olmayacağını belirtti.

Kamuoyunun İsteği Olacak

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Çerikli`de yaşanan üzücü olayın ardından yapılan seçimlerin sağduyulu bir şekilde tamamlanmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Yerel seçimler süreci başlamadı. Partimizin bir takvimi var. Genel merkez bizi bilgilendirecek. O zaman müracaatlar olur. AK Parti`de adayların bol olacağını düşünüyorum. Son aldığımız seçim sonuçları ve kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki bizim adayımız belediye başkanı olacak” diye konuştu. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli