Anahtar Kelimeler:

Öğrencileri Bilgilendiriyorlar

Öğrencileri Bilgilendiriyorlar

 Emniyet Öğrencileri Uyarıyor

Kırıkkale Üniversitesi tarafından 13-15 tarihleri arasında düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında stant açan Emniyet Müdürlüğü yasadışı örgütlere karşı üniversite öğrencilerini bilinçlendiriyor.

Kampus Alanında Stant Açtılar

Üniversite kampus alanı içerisinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında çeşitli stantlar açılarak öğrenciler bilgilendiriliyor.Bu anlamda şenlik alanına standı açan Emniyet Müdürlüğü  özellikle terör örgütlerini üniversite öğrenci gençliğine yönelik eylemleri konusunda gençleri bilgilendiriyor. Toplumun huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik eylemlerde öğrencileri kullanarak kitleleri tahrik etmek amacıyla yürütülen propaganda çalışmaları ve madde kullanımına karşı bilgilerin verildiği stantla emniyet müdürlüğü bu tür alışkanlıkların önüne geçilmesini amaçlıyor.

Polis Öğrenci İlişkileri Geliştiriliyor

Provakasyonlara karşı gençlerin daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla açılan stantta ayrıca gençlerin polisi daha yakından tanımalarını sağlayarak polis-öğrenci ilişkilerini geliştirilmesi hedefleniyor.Emniyet Müdürlüğü’nce açılan stantta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerin suç örgütlerine yönelmelerinin önlenmesi, illegal örgütler ve bunların eleman temini ile propaganda faaliyetleri hakkında bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan “İlk Adımda Dost Eli” isimli broşürler öğrencilere dağıtılıyor.

Çeşitli Broşürler Dağıtılıyor

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “Uyuşturucu Bağımlılığı ve Zararları konularında toplum bilincini artırmaya yönelik el broşürleri ile “Sağlıklı bir toplum ve mutlu bir gelecek için madde bağımlılığına ve kullanımına hayır başlıklı aydınlatıcı afiş ve kitaplarla da öğrenciler bilgilendiriliyor. Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün de faaliyet gösterdiği stantlarda öğrencilere ilimiz hakkında ve barınma ihtiyacı konularında gerekli bilgilendirmeler yapılarak, genel kişisel güvenlik, Polis-halk ilişkileri ile emniyet teşkilatını tanıtıcı konular da broşürler veriliyor.

Foto: Emniyet Müdürlüğü kampus alanında açtığı stantla öğrencileri çeşitli konular hakkında bilgilendirerek polis-öğrenci ilişkisini geliştirmeyi amaçlıyor



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli