Anahtar Kelimeler:

"112 için bir fikrim var"

 Proje başlatıldı

Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü tarafından "112 için bir fikrim var" projesi başlatıldı. İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun konuyla ilgili bilgi verdi.

Uzun, açıklama yaptı

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü olarak verilen hizmet kalite ve standartlarını yükseltmeyi ve çalışan sağlığı ile güvenliğine yönelik önlemleri artırmaya yönelik olarak başlatılan projeyle ilgili olarak Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun yaptığı açıklamada, projenin İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesinde görev yapan personele yönelik olarak başlatıldığını söyledi.

Konuyu anlattı

`Bir sistemi en iyi o sistem içinde görev yapan personel bilir ve kalite sonuç değil, bir süreçtir` diyen Sağlık Müdürü Dr. Uzun, "İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesinde başlatılan proje sayesinde, hizmet kalite standartlarının yükseltmenin yanı sıra, çalışan sağlığı ve güvenliğine yönelik gerekli önlemlerin de artırılması sağlanmış olacaktır. Burada temel hedeflerimiz arasında, hasta ve yaralılara verilen hizmet kalitesi ve memnuniyetin artırılması, mesleki bilgilerin görev ve sorumluluklara ilişkin verilerin güncellenmesidir.

Amacı ne?

Ayrıca, 112 yönetimi ile istasyonlarda görev yapan personel arasındaki iletişim bağlarının daha da güçlendirilmesi yer almaktadır. Ayrıca personelimizin kendilerini geliştirmek istedikleri konularda eğitim taleplerine en kısa sürede cevap verilmesi ve hasta kabinindeki malzeme ve ekipmanların ergonomi kurallarına uygun olarak dizaynı ve revizyonunun sağlanması ile toplam kalitenin yükseltilmesini hedefleyen araştırma geliştirmedir.”



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli