Anahtar Kelimeler:

Onlar İşçi Miydi?”

 Onlar İşçi Miydi?”

 Mecliste Tepki Gösterdi

1 Mayıs’ta İstanbul’da yaşanan olaylarla ilgili olarak mecliste bir konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, eylem yapan maskeli kişilerin kim olduğunu sordu.

1 Mayıs Olaylarına Eleştiri

CHP’nin 1 Mayıs’ta Taksim yasağı konusundaki önergesi üzerine hükümet adına söz alan ve konuşan Oğuz Kaan Köksal, “Bayram diye yola çıktılar bakın ne yaptılar. Günler öncesinden orada kutlama yapılamayacağı fiziki ve teknik şartlar nedeniyle açıklandı. Ama ısrar ettiler orası için.1 Mayıs’ta gösteri yapan ellerinde taş ve sapan olan, yüzleri maskeli kişiler işçi miydi? İşçilerse neden taş atıyorlardı, yüzleri neden kapalıydı?” diye sordu.

Her Şerde Şenlik Vardı

1 Mayıs’ı AK Parti’nin bayram ve tatil yaptığını söyleyen Köksal, muhalefeti eleştirdi ve “Bu AK Parti icraatıdır. Sizler eleştiriyorsunuz. Daha önce de vardınız, daha önceki iktidarlar niye tatil yapmadı bu günü? Türkiye’nin her yerinde 1 Mayıs şenlik havasında kutlandı sadece İstanbul’da olay yaşandı. O da sendikalar ve CHP’nin provokatif girişimleri yüzünden oldu. Buna hiç gerek yoktu” diye konuştu.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı