Anahtar Kelimeler:

Başyayla Şenliğe Gelecek

Başyayla Şenliğe Gelecek

 Bahar Şenliği Yapılacak

Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği, ‘Bahar Şenliği ve Dayanışma Günü’ etkinliği düzenliyor.

Etkinlik Açıklaması

TÜMÇADER Genel Sekreteri Seyit Daştan, program hakkında şu açıklamayı yaptı: “1 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 14.00’da Başpınar Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak programda birbirinden değişik gösteriler sunulacak. Saygı duruş ve İstiklal Marşı’nın ardından mehteran gösterisi izleyicilere çaldıkları marşlarla coşkulu dakikalar yaşatacak. Yetenek sizsiniz programında başarılı performans gösteren kum sanatçısı Veysel Çelikdemir de, kumlarla bir yaşantıyı ve doğadaki olan üstü görüntüleri seyircilerle paylaşacak.

Başyayla Katılıyor

Daha sonra konuşmasıyla, üslubuyla ve yaşantısıyla gönüllere yer açan ilahiyatçı Kamil Şatır, yaptığın sohbetle bir daha gönüllere seslenecek. Bu arada vefa ödülleri verilirken, programın sonuna doğru, Samanyolu Televizyonu’nun sevilen programı Davetsiz Misafir’in sunucusu Turgay Başyayla söylediği türkülerle, sinelere seslenecek.”

Çocuklar Unutulmadı

Daştan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Çocukları unutmayan TÜMÇADER, 13.00 ile 14.00 saatleri arası çocuk şenliği etkinlikleri düzenleyecek. Etkinlikte oyunlar oynanacak, yarışmalar yapılacak ve palyaço gösterileri sunulacak. Bu arada program süresince kermes düzenlenecek.” Araçları olmayan vatandaşları da düşünen TÜMÇADER, 12.30’dan sonra İstasyon önü, Çalılıöz Fırınlı Camii, Nokta Makro Market önünden ücretsiz servisler kaldırılacak.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli