Anahtar Kelimeler:

‘Aramızda Kalsın' Tiyatrosu

‘Aramızda Kalsın

 Tiyatroya ilgi büyüktü

 
‘Öyle bir geçer zaman ki’ dizinin başarılı oyuncusu, Türkiye’de renkli kişiliği ve oyunculuğu ile tanınan Renan Bilek, “Aramızda Kalsın” oyunuyla Kırıkkaleli seyircisiyle buluştu.
 
Hayatını anlatıyor 
Kırıkkale Kültür merkezinde Genç Armoni Sanat Merkezinin organizasyonu ile Kırıkkalelilere tanınmış ünlü bir sanatçı ile daha buluştu. Kanal D televizyonunda yayınlanan “Öyle bir geçer zaman ki” adlı dizide canlandırdığı Süleyman karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Renan Bilek, 25 senelik müzisyen ve oyunculuk hayatına ait çok özel anı ve anlarını, “Aramızda Kalsın” adıyla sahneye koyduğu tek kişilik gösterisinde sevenleri ve merak edenleriyle paylaşıyor.
 
Kahkahalara boğdu 
Seyircileri, evine gelen misafirleri, 40 yıllık dostları gibi görüp, onları da sohbetine ortak eden Bilek, zaman zaman araya sıkıştırdığı şarkılarıyla da izleyenlere 3. saat boyunca tam anlamıyla bir buluşma yaşattı. Tiyatrosunda izleyicileri de oyununa davet ederek bir birinden ilginç parodiler sergileyerek kahkahalara boğulacak anlar yaşattı. Tiyatro bitiminde hayranları ile resim çektiren ünlü sanatçı Kırıkkalelilerin ilgisinden son derece memnun ayrıldı.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli