Anahtar Kelimeler:

İşte Bu Olmadı Şimdi!

İşte Bu Olmadı Şimdi!

 Pizzacı Sıkıntıya Girince…

Çareyi İlanda Arıyorlar!

Geçtiğimiz günlerde motosikletli pizza kuryesinin sebep olduğu kaza sonrası 31 yaşındaki bir bayan hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine kamuoyunda oluşan tepki üzerine firma yetkilileri çeşitli kampanyalar başlatarak, neredeyse yüzde 80 düşen satışlarını arttırmaya çalışıyor.

Yeni Kampanyalar Başlattı

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan ve hız limitini aştığı iddia edilen bir pizza firmasında çalışan motosikletli kuryenin sebep olduğu kaza sonrası 3 çocuk annesi bir bayan hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine Kırıkkaleliler firmaya tepki göstermek amacıyla pizza sipariş etmeme kararı almıştı. Firma, şu sıralar yaşadığı mali sıkıntıdan dolayı pizzalarında kampanya başlatarak, “1 pizza alana 2 pizza bedava” kampanyası başlattı.

Denetimler 2 Kat Arttı

Uzun süre yerel basının yer verdiği motosikletli kuryelerin aştıkları hız limitlerinden dolayı kazalara sebebiyet verdikleri haberleri üzerine İl Emniyet Müdürlüğü olaya el atarak, yapılan denetimleri 2 kat fazlalaştırmıştı. Halen devam eden denetimlerde birçok motosiklet sürücüsü ve motosiklete cezai işlem uygulandığı bilgisine ulaşıldı.

Birden Bire Reklama İhtiyaçları Oldu

Bu güne kadar hiçbir yerel gazete ile çalışmayan pizzacılar her nedense birden bire birkaç yerel gazete ile anlaşma sağlayarak, ilan vermeye başladığı öğrenildi. Gazetelerin reklam departmanlarına reklama ihtiyaçlarının olmadığını belirten beyanlarda bulunan firma yetkilileri, birden bire reklama ihtiyaç duyduklarını verdikleri ilanlarla kanıtladılar. Kırıkkaleli halkın can ve mal kaybına neden olan firmanın bu denli bir yol izlemesi de akıllarda soru işaret bıraktı.

Satışlar Yüzde 80 Düştü

Neredeyse Kırıkkale’nin her bölgesinde reklam afişlerini astıran ve dağıtan, 1 alana 2 bedava kampanyaları başlatan pizza firmasının kentte sıkıntılı günler geçirdiği bilgisi de gelen bilgiler arasında yer aldı. Ekonomik bağlamda Kırıkkale’de satışta yüzde 80 derecesinde bir düşüş trendine giren pizza firması, yakalandığı durumdan bu zamana kadar ihtiyaç duymadığı yerel gazetelere dahi kendilerini indirgeyerek reklam vermeye başladı. 



  • Pazar 32.9 ° / 19.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 22.2 ° Güneşli
  • Salı 36.7 ° / 24.3 ° Güneşli