Anahtar Kelimeler:

Tiyatro Gösterisi

Tiyatro Gösterisi

 Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri Polis Haftası dolayısıyla “Öz Hakiki Karakol” isimli bir tiyatro oyunu sahneledi. Oyun büyük ilgiyle izlendi.

Tiyatro Gösterisi

Düzenlenen tiyatro gösterisine Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve eşi Ebru Kartal, il protokolü, il müdürleri ve davetliler katıldı. Polis Merkezlerinde meydana gelebilecek olayların mizahi bir şekilde canlandırıldığı tiyatroda izleyenler keyifli vakit geçirdi. Tiyatroyu okul öğrencileri başarıyla sahneledi.

İlgiyle İzlediler

Vali Kolat, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 168. yıldönümü nedeniyle Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen bu tiyatroda emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Kolat, gece ve gündüz demeden ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını bir kez daha kutladığını belirterek tüm Emniyet Teşkilatı çalışanlarına bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi. Kolat, gösterinin sonunda öğrencilerle fotoğraf çekindi ve onlara başarı belgesi verdi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli