Anahtar Kelimeler:

Şu Anda Minareler Yapılıyor

Şu Anda Minareler Yapılıyor

 Yapımı tamamlandığında ilimizin simgesi haline gelmesi öngörülen ve mimari yapısıyla klasik eserler arasında yer almaya aday olan Nur Camii inşaatı hızla devam ediyor.

Kırıkkale’nin Prestiji

Çağımızın modern mimari tekniklerine göre inşa edilen ve 2014 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan Nur Camii inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Caminin bir an önce tamamlanması ve vatandaşların hizmetine sunulması için bütün çalışmalar büyük bir özveri ile yapılıyor. . Mimari yapısı ve iç dizaynıyla Orta Anadolu’nun en modern camisi olmaya aday olan Nur Camii yapımı tamamlandığında ilimizin prestiji olması öngörülüyor. Cami projesinin hayata geçirilmesi ve inşaatın tamamlanmasıyla ilgili çalışmaları koordine eden İl Müftüsü Bekir Gerek de Caminin planlanan tarihte bitirilmesi için çalışmaların bütün aşamasını yakından takip ediyor. Bu anlamda e belirli aralıklarla Nur Camii idari ve teknik heyeti ile bir araya gelen Gerek, hem yapılan çalışmaları yerinde takip ediyor hem de yapılması gerekenler noktasında incelemelerde bulunuyor.

Vatandaşlardan Destek Bekliyoruz

Camii’nin her anlamda Kırıkkale için önemli bir eser olduğuna dikkat çeken Gerek, inşaatın hızla devam ettiğini çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Camii inşaatı ile ilgili olarak gerekli ihale ve görüşmelerinde sürekli olarak yapıldığına dikkat çeken Gerek, tüm ekibin gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti. Şu anda 4 minarenin yapımının sürdüğünü dile getiren Gerek, vatandaşlara seslenerek, “Kırıkkalemizin olan bu camii için bütün vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Ufak dahi olsa onlar da caminin yapımına katkı sağlayabilirler. Bu noktada yardım eden birçok vatandaşımız var onlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı