Anahtar Kelimeler:

Kutlamalar Başladı

Kutlamalar Başladı

 Polis Haftası sebebiyle İl Emniyet Müdürü ve Polis Meslek Yüksekokulu Heyeti Vali Kolat’ı makamında ziyaret ederek, polis teşkilatına katkı ve desteklerinden dolayı Kolat’a plaket hediye etti.

Kolat’a Plaket Hediye Ettiler

3-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında ilimizde de çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Polis haftası nedeniyle eden İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Polis Meslek Yüksekokulu Heyeti Vali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Polis Teşkilatının kurulduğu günden bu yana insana hizmet hukuka uygunluk ve insan haklarına saygılı ilkesini benimsediğini dile getiren Kartal, Vali Kolat’ında uzun süre teşkilata hizmet etmiş birisi olarak yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Gecesini Gündüzlerine Katıyorlar

21 yılı aşkın süredir teşkilatta çeşitli kademelerde çalıştığını dile getiren Kolat, Emniyet Teşkilatının bu güne kadar büyük fedakârlık ve gayretle milletin güven ve asayişini temin etmek adına gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti. Emniyet camiasında son yıllarda eğitim ve hizmet anlayışında büyük mesafeler alındığına dikkat çeken Kolat, birçok ülkenin Emniyet teşkilatından da müracaatlar olduğunu söyledi. İlimizde Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksekokulu’nun da yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetlerle halk nezdinde çok güzel bir itibar bıraktığını vurgulayan Kolat, bu anlamda çalışmalarından dolayı emniyet teşkilatını tebrik etti. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli